Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jonas Brothers

A fiúk készen állnak arra, hogy tévé- és mozifilmjeikkel meghódítsák a világot.

A Jonas testvérek a vörös szőnyegen is otthon érzik magukat, így volt ez az American Music Awards díjátadóján 2008. november 23-án Los Angelesben.

A Jonas Brothers 2008. novemberében a Los Angeles-i Sunset Boulevard-on lévő Roxy night  clubban zenélt. Mindhárom fiú roppant büszke a hangjára, Joe szerint Nick soulos, kifejező hangjára mindenki felkapja a fejét.

Nick, Joe és Kevin Jonas a Disney nagy kedvence. A srácok mára már tisztában vannak azzal, hogy milyen is egy népszerű fiúbanda élete.

 A fiúk hatalmas utat jártak be a templomi kórusban való énekléstől a közelmúltbeli sikerekig. Ma már hatalmas stadionokban énekelnek, és ezernyi lelkes rajongó hallgatja a popzene legújabb királyait.

A Jonas Brothers első stúdióalbuma 2006. augusztusában jelent meg, ,,It's about time" címmel, amelyből 50 000 példány kelt el szerte a világon. Ez a pop-punk stílus egyértelműen megragadta a hallgatóközönséget.

Kevin Jonas gitározik és énekel a bandában, sőt a zeneszerzésben is aktívan részt vesz. Kedvenc számai: a ,,I am what I am" és az ,,S.O.S".

Joe szerint az éneklés kemény munka. Nagyon fárasztó tud lenni, de megéri. 2007-ben jelent meg második albumuk ,,Jonas Brothers" címmel. Ennek az albumnak az volt a célja, hogy feldobja, szórakoztassa és energiával töltse fel a rajongókat.

A fiúk éveken keresztül turnézhattak volna, és írogathatták volna az újabb és újabb dalokat, ők azonban többre vágytak, így készült el a Disney egyik legnagyobb sikere, a Camp Rock!

Könyvajánló:

A CAMP ROCK sztárjai- Jonas Brothers

Kedvenc bandám a Jonas Brothers

Kedvenc bandám a Jonas Brothers 2.

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.